Linux Unix Xorg X Server Intel Extreme i810 Graphics Problem

Linux Unix Xorg X Server Intel Extreme i810 Graphics Problem

(EE) I810(0): No Video BIOS modes for chosen depth.
(EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.

I have a new Dell PC with one of the latest Intel Extreme Graphics on-board crap. From what I can see any Linux/Unix/FreeBSD versions running XFree86 or Xorg from years ago or the latest version today will have this problem.

It's easily corrected FOR MOST people. Go into your BIOS and edit the video buffer size to the highest amount and you should be good to go.



Tags:

linux, unix, xorg, server, intel, graphics, problemlinux, ee, bios, modes, depth, usable, configuration, dell, pc, freebsd, versions, xfree, corrected, edit, buffer,

Latest Articles

  • CentOS 7 8 How To Disable SELinux
  • Wordpress How To Add Featured Image To Post in Hueman Theme
  • kdenlive full reset how to erase all config files
  • CentOS 7 8 yum error Trying other mirror. To address this issue please refer to the below wiki article
  • Microsoft Teams Linux - Calendar Doesn't Work Missed Meetings!
  • Scanner not working in Linux Ubuntu Fedora Mint Debian over the network? Use sane-airscan!
  • How To Boot, Install and Run Windows 2000 on QEMU-KVM
  • bash cannot execute permission denied
  • Huion and Wacom Tablets How To Install in Linux Mint / Ubuntu and make the stylus work properly
  • ffmpeg how to cut certain parts of video out
  • ffmpeg how to concat and join two video clips
  • mencoder instead of ffmpeg to join or concatenate video files with different audio streams
  • Linux How To Stop Missing Drive from Halting Boot Process in fstab
  • How To Replace Audio Track of Video using ffmpeg
  • qemu-img convert formats vdi vmdk raw qcow2
  • Linux and Windows Dual Boot Crazy Time Issues
  • dynagen / dynamips 100% high CPU usage solution - how to set the idlepc value
  • How To Setup a Cisco CME (Cisco Manager Express) Virtual Router under Linux using dynamips and dynagen
  • Linux Mint Ubuntu Debian CentOS Dual Boot Install Issues
  • Linux Mint Ubuntu Debian Centos RHEL no sound solution